Over ons

vegi 2

Wat is paellacatering - La Fiesta

Bij La Fiesta Homecooking haal je de Spaanse sfeer in huis. We brengen alle nodige spullen naar jouw feest/evenement en maken ter plaatse verse Spaanse gerechten.

Onze zaakvoerder is de traiteur bij uitstek voor je Spaans feest en komt bij jou ter plaatse. Dit doen we voor zowel particulieren als bedrijven!

Bij Paellacatering – La Fiesta vinden we het belangrijk dat, wanneer jullie iets te vieren hebben, dat kan gebeuren op een manier die past bij jullie smaken, persoonlijkheid en waarden. Bij ons is alles bespreekbaar

Hoe verloopt het proces?

We bereiden de paella live op uw locatie, dit duurt ongeveer 45 minuten. Uw gasten snuiven tijdens het aperitief al de heerlijke geuren op en kunnen de bereiding live volgen aan de pan! 

Ongeveer 1,5 uur voor het gewenste eet uur komen we ter plaatse aan zodat we voldoende tijd hebben om alles klaar te zetten. We hebben uiteraard alles bij voor de bereiding van de paella!

Onze prijzen gelden voor een minimumaantal van 25 mensen, maar wij koken ook voor kleinere groepen mits bespreking.

Paella. Traditional spanish food, seafood paella in the fry pan
A piece of Tarta Santiago, typical almond pie from Spain
Flan coco vanille et caramel
Flan coco vanille et caramel
Testimonials

Enkele mensen die hun ervaring met ons delen

Voor ons trouwfeest waren we opzoek naar een originele cateraar die grotere bende mensen aankon. Vanaf het eerst contact met Jorne wist ik meteen dat we in de juiste handen waren. Het eten was fantastisch en de gasten vonden het aangenaam om Jorne bezig te zien (vooral de kids)! Zeker een aanrader voor mensen die eens iets anders willen.

Jonas Vanerpemeere

Voor de verjaardag van mijn man organiseerden we een feest van zo'n 30 mensen en kregen we de kans om Jorne in levende lijve bezig te zien. Zijn Paella Valenciana was geweldig en we sloten het feest af met een geweldige tarta Santiago.

Sabrina Vanderwegen

Jorne was fantastisch en zijn eten was super lekker! Zeker een aanrader voor iedereen die van Spaans eten houdt!

Jane Bulens

Jorne kwam koken op het 20-jaar bestaan van ons bedrijf en maakte het feest nog beter! Zijn koken, gastvriendelijkheid en eten zelf hebben ervoor gezorgd dat iedereen een fantastische avond had!

Aurelie Franx

Proef de Spaanse keuken!

Stuur ons vrijblijvend een berichtje en wij antwoorden zo snel mogelijk.